FAQ

Wanneer vinden er proeflessen plaats?

Proeflessen kunnen altijd plaats vinden tijdens ons reguliere rooster. Zijn de docenten wat verder in de dans dan is het handiger voor je eigen ervaring om af te stemmen met de docent wat het beste moment zal zijn voor een proefles.

Hoe moet ik inschrijven?

Je zelf officieel insschrijven kan door op onderstaande link te drukken.

Nu inschrijven:

Wat voor kleding doe je aan?

Zorg dat je kleding comfortabel zit. Pas je kleding aan op de stijl dat je danst. De kledingstijl van modern is anders dan die van de hiphop danslessen. Geen buitenschoenen of zorg dat je zool goed schoon is gemaakt voordat je de danszalen betreed. We verkopen ook Hoomrun kleding vraag hiervoor voor de mogelijkheden aan de balie.

Waarom moet ik me af- of aanmelden als ik een les ga missen/inhalen?

Voor jou en alle mededansers proberen we elke les beschikbaar te hebben. Dit lukt alleen als we weten of je wel of niet komt. Daarom vragen we je om af- of aan te melden zodat er altijd ruimte moet zijn voor instromen en proeflessers.

Kan ik een gemiste les inhalen?

Ja, mits je je minimaal 24 uur voor de les die je zult missen afmeldt. Heb je een andere reden zoals ziekte of een ongeval dan raden we aan om via email contact te zoeken. Lessen inhalen, dit kan op - indien beschikbaar - hetzelfde of een lager niveau en in overleg met de docent.

Wat is een open les?

Een open les, daarin bepaald de docent zelf het niveau. Vaak is dit het niveau van een professional en zul je in deze les vooral moeten volgen. Gevorderde en professionals kiezen dit soort lessen.

Wil je les op een beginner of intermediate niveau dan kan dat ook. Hierin houd de docent rekening met jou en zal zich aanpassen. De docent zorgt er nog steeds voor dat je word uitgedaagd

Automatische incasso 

De automatische incasso staan altijd ingepland op:

1 januari-1 april-1 juli -1 oktober

Voor de reguliere lessen zijn dit kwartaal betalingen.

 

Open lessen hebben een standaard tarief van €9,50 per les, maar we hebben gedurende het jaar acties lopen dus informeer altijd naar de tarieven bij aanmelding.

Hoe kan ik opzeggen?

Wat jammer dat je er over nadenkt om op te zeggen. Weet je het echt zeker? Of kunnen we met je meedenken?  

Opzeggen kan 14 dagen voor ingang van de nieuwe periode.

1 januari-1 april-1 juli -1 oktober

Via onderstaande link kunt u opzeggen:

Nu opzeggen!

 

Algemene voorwaarden?

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Leeftijdgrens

Ben je bv. 11 jaar en wil je naar een 12+ les dan kan dat alleen als je 12 jaar word in het dansseizoen dat je wilt overstappen. Je bent dan jarig in de periode van 1 September t/m 1 juli.  

Ben je een uitzonderlijk danstalent en kun je met gemak professionele lessen aan op hoog niveau zoals een (Open les) dan kunnen we uitzonderingen maken. Neem hiervoor contact met ons op via info@hoomrun.nl

welkom bij Hoomrun Dance Studios, wij zijn de beste en de leukste dansstudio in Helmond. Onze dansstudio is gevestigd aan de Hoefkens 1a te Mierlo-Hout. We zijn goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Deurne. Ook liggen wij op 2 minuten afstand van trein station Helmond't Hout. De studio herken je aan de grote roldeuren.

We zitten op een bedrijven terrein naast diepvriesspecialist van rijssingen en massagesalon Sjaba wellnes. De omliggende wijken Stiphout, helmond centrum, brouwhuis en rijpelberg zijn op een kleine 10 minuten afstand als je met de auto komt.

Wij hebben veel danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar ook danslessen voor tieners en volwassenen. We zijn sinds 2021 begonnen met danslessen voor verstandelijke beperkte. We staan voor een unity en onze slogan is Droom groot en werk hard. We hebben danslessen in verschillende dansstijlen zoals, hiphop, modern, ballet, kind dance, afro dans, salsa, paaldans, yoga, pilates, breakdance en personal training. Ook in corona tijden blijven actief met online lessen. Dansplezier staat hoog in het vaandel maar ook danskwaliteit. We verzorgen ook kinderfeestjes en wedding dansjes. Een Tiktok  dansfeestje of een openingsdans is ons niet te gek. Jij vraagt het wij leveren. Wij zijn trot op Helmond en helpen graag mee met iedereen aan het bewegen te krijgen. Jibb+, de carolus zijn een paar partners waar we veel mee samenwerken.

0492 748 048

De Hoefkens 1a, 5707 AZ Helmond, Netherlands

©2021 by Hoomrun Dance studios.