Runnaz Kids Nederlands kampioen streetdance voor kinderen

Bijgewerkt: 18 aug 2019

Daar zijn we natuurlijk trots op!  De dansers van The Runnaz - het oudste team zijn dit weekend 2e geworden op het Nederlands Kampioen Streetdance onder de 18 jaar. Daar zijn we natuurlijk ook trots op! Ook de coaches Birgit, Jamayl en Sherman zijn super blij met de resultaten.

The Juniors zijn helaas buiten de prijzen gevallen, maar hebben ontzettend goed gedanst. Ze wisten de jury net niet voldoende te overtuigen. Maar ook zij zijn met de behaalde punten geplaatst voor het EK. Gefeliciteerd meiden!
#dreambigworkhard #helmond #hoomrundancestudios #therunnaz
14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

welkom bij Hoomrun Dance Studios, wij zijn de beste en de leukste dansstudio in Helmond. Onze dansstudio is gevestigd aan de Hoefkens 1a te Mierlo-Hout. We zijn goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Deurne. Ook liggen wij op 2 minuten afstand van trein station Helmond't Hout. De studio herken je aan de grote roldeuren.

We zitten op een bedrijven terrein naast diepvriesspecialist van rijssingen en massagesalon Sjaba wellnes. De omliggende wijken Stiphout, helmond centrum, brouwhuis en rijpelberg zijn op een kleine 10 minuten afstand als je met de auto komt.

Wij hebben veel danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar ook danslessen voor tieners en volwassenen. We zijn sinds 2021 begonnen met danslessen voor verstandelijke beperkte. We staan voor een unity en onze slogan is Droom groot en werk hard. We hebben danslessen in verschillende dansstijlen zoals, hiphop, modern, ballet, kind dance, afro dans, salsa, paaldans, yoga, pilates, breakdance en personal training. Ook in corona tijden blijven actief met online lessen. Dansplezier staat hoog in het vaandel maar ook danskwaliteit. We verzorgen ook kinderfeestjes en wedding dansjes. Een Tiktok  dansfeestje of een openingsdans is ons niet te gek. Jij vraagt het wij leveren. Wij zijn trot op Helmond en helpen graag mee met iedereen aan het bewegen te krijgen. Jibb+, de carolus zijn een paar partners waar we veel mee samenwerken.

0492 748 048

De Hoefkens 1a, 5707 AZ Helmond, Netherlands

©2021 by Hoomrun Dance studios.