(Krantenartikel) Brons voor de Runnaz kids op het World Street Dance Championships


Helmond:

Afgelopen weekend zijn 2 teams van Hoomrun Dance Studios uit Helmond afgereisd naar Blackpool; Engeland, voor de World Street Dance Championships georganiseerd door UDO (United Dance Organisation) waar meer dan 6000 dansers uit 35 verschillende landen aan deelnamen.


Het team The Runnaz danste in de categorie onder de 18 jaar en wisten ondanks een geweldige dans op hoog niveau helaas geen plek in de finale te bemachtigen. Het team The Runnaz Kids (Zowey Norah Lee, Juul de Gouw, Lynn van Lieshout, Jeslin Nguyen, Liz Geerdink, Sophia Nguyen, Maya Peters en Liene Draaijer) danste in de categorie onder 12 jaar waarin zij eerder dit jaar Nederlands kampioen werden en Brons op het EK mee naar huis namen.

The Runnaz Kids plaatste zich vrijdag in de eerste voorronde, in de top 5 van 24 teams direct voor de finale op zondag. In de finale wisten zij Brons te bemachtigen! 3e van de wereld! Een prachtige prestatie en geweldige ervaring voor de jonge meiden van Hoomrun Dance Studios. De teams dansen onder begeleiding van Sherman Doesburg, Birgit Nederveen en Jamayl Doesburg. Via deze weg willen de teams alle sponsors bedanken die dit geweldige event mede mogelijk hebben gemaakt.

Fotobijschrift: The Runnaz kids. (Bron foto; week krant de loop).

65 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

welkom bij Hoomrun Dance Studios, wij zijn de beste en de leukste dansstudio in Helmond. Onze dansstudio is gevestigd aan de Hoefkens 1a te Mierlo-Hout. We zijn goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Deurne. Ook liggen wij op 2 minuten afstand van trein station Helmond't Hout. De studio herken je aan de grote roldeuren.

We zitten op een bedrijven terrein naast diepvriesspecialist van rijssingen en massagesalon Sjaba wellnes. De omliggende wijken Stiphout, helmond centrum, brouwhuis en rijpelberg zijn op een kleine 10 minuten afstand als je met de auto komt.

Wij hebben veel danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar ook danslessen voor tieners en volwassenen. We zijn sinds 2021 begonnen met danslessen voor verstandelijke beperkte. We staan voor een unity en onze slogan is Droom groot en werk hard. We hebben danslessen in verschillende dansstijlen zoals, hiphop, modern, ballet, kind dance, afro dans, salsa, paaldans, yoga, pilates, breakdance en personal training. Ook in corona tijden blijven actief met online lessen. Dansplezier staat hoog in het vaandel maar ook danskwaliteit. We verzorgen ook kinderfeestjes en wedding dansjes. Een Tiktok  dansfeestje of een openingsdans is ons niet te gek. Jij vraagt het wij leveren. Wij zijn trot op Helmond en helpen graag mee met iedereen aan het bewegen te krijgen. Jibb+, de carolus zijn een paar partners waar we veel mee samenwerken.

0492 748 048

De Hoefkens 1a, 5707 AZ Helmond, Netherlands

©2021 by Hoomrun Dance studios.