Corona zorgt voor wedstrijd stop

We zijn nu een aantal weken in de ban van het corona virus. We hebben geen wedstrijden en trainingen meer met de wedstrijdteams en dat vinden we jammer. The Runnaz en The Runnaz kids hebben beide een goede start gemaakt dit seizoen. Een aantal mooie top 3 plekken waar we op terug kunnen kijken. We hebben besloten om aankomend dansseizoen geen wedstrijd teams uit te laten komen voor Hoomrun Dance Studios. Dit heeft te maken met de onzekere tijden voor de cultuur sector en de evenementen branche. Een 1,5 meter samenleving is ondenkbaar en al helemaal in dans al staat gezondheid natuurlijk voorop. Hopelijk gaat dit alles snel voorbij en kunnen we weer voorzichtig toffe wedstrijden gaan doen.


42 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

welkom bij Hoomrun Dance Studios, wij zijn de beste en de leukste dansstudio in Helmond. Onze dansstudio is gevestigd aan de Hoefkens 1a te Mierlo-Hout. We zijn goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Deurne. Ook liggen wij op 2 minuten afstand van trein station Helmond't Hout. De studio herken je aan de grote roldeuren.

We zitten op een bedrijven terrein naast diepvriesspecialist van rijssingen en massagesalon Sjaba wellnes. De omliggende wijken Stiphout, helmond centrum, brouwhuis en rijpelberg zijn op een kleine 10 minuten afstand als je met de auto komt.

Wij hebben veel danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar ook danslessen voor tieners en volwassenen. We zijn sinds 2021 begonnen met danslessen voor verstandelijke beperkte. We staan voor een unity en onze slogan is Droom groot en werk hard. We hebben danslessen in verschillende dansstijlen zoals, hiphop, modern, ballet, kind dance, afro dans, salsa, paaldans, yoga, pilates, breakdance en personal training. Ook in corona tijden blijven actief met online lessen. Dansplezier staat hoog in het vaandel maar ook danskwaliteit. We verzorgen ook kinderfeestjes en wedding dansjes. Een Tiktok  dansfeestje of een openingsdans is ons niet te gek. Jij vraagt het wij leveren. Wij zijn trot op Helmond en helpen graag mee met iedereen aan het bewegen te krijgen. Jibb+, de carolus zijn een paar partners waar we veel mee samenwerken.

0492 748 048

De Hoefkens 1a, 5707 AZ Helmond, Netherlands

©2021 by Hoomrun Dance studios.