Over ons

Dream Big Work Hard

Hoomrun Dance Studios (hds) verzorgt danslessen in verschillende dansstijlen. Je kunt jouw danstalent ontwikkelen waarbij je begeleid wordt door dansprofessionals. De trainers van hds hebben de nodige ervaring opgedaan in de entertainment wereld. Denk hierbij aan: tv producties, achtergrond dansen, videoclips, danswedstrijden en artiesten. kortom, er is voldoende kennis en ervaring om op jou over te brengen.

Wij zijn er van overtuigd dat dansers ook artiesten zijn, wij weten dus wat er voor nodig is om je tot een danser met star quality te ontwikkelen. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat hds een kleurrijke plek is waar leerlingen uit een groot aantal verschillende culturen en uit alle lagen van de maatschappij samen komen. kwaliteit, dansplezier en beleving staat centraal in elke dansles.

 

Missie:

Hoomrun, heeft als missie jongeren in de cultuur van de hedendaagse theater- dans en

muziekproductie te begeleiden,  te coachen en hun sterke kanten aan te vullen met

zelfvertrouwen, discipline en respect.

 

visie:

Hoomrun, wil de komende jaren door onze unieke manier van: lesgeven, onderzoek,

creatieve en professionele service,  de ‘Urban’ performance arts introduceren in de

omgeving van Helmond.

 

Wij luisteren en kijken naar wat er speelt in de maatschappij, werken samen met partners

en blijven innoveren op nationaal en internationaal gebied.

Wil je meer weten kom gerust een keer langs of neem contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

Team Hoomrun

welkom bij Hoomrun Dance Studios, wij zijn de beste en de leukste dansstudio in Helmond. Onze dansstudio is gevestigd aan de Hoefkens 1a te Mierlo-Hout. We zijn goed bereikbaar vanuit Eindhoven en Deurne. Ook liggen wij op 2 minuten afstand van trein station Helmond't Hout. De studio herken je aan de grote roldeuren.

We zitten op een bedrijven terrein naast diepvriesspecialist van rijssingen en massagesalon Sjaba wellnes. De omliggende wijken Stiphout, helmond centrum, brouwhuis en rijpelberg zijn op een kleine 10 minuten afstand als je met de auto komt.

Wij hebben veel danslessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Maar ook danslessen voor tieners en volwassenen. We zijn sinds 2021 begonnen met danslessen voor verstandelijke beperkte. We staan voor een unity en onze slogan is Droom groot en werk hard. We hebben danslessen in verschillende dansstijlen zoals, hiphop, modern, ballet, kind dance, afro dans, salsa, paaldans, yoga, pilates, breakdance en personal training. Ook in corona tijden blijven actief met online lessen. Dansplezier staat hoog in het vaandel maar ook danskwaliteit. We verzorgen ook kinderfeestjes en wedding dansjes. Een Tiktok  dansfeestje of een openingsdans is ons niet te gek. Jij vraagt het wij leveren. Wij zijn trot op Helmond en helpen graag mee met iedereen aan het bewegen te krijgen. Jibb+, de carolus zijn een paar partners waar we veel mee samenwerken.

0492 748 048

De Hoefkens 1a, 5707 AZ Helmond, Netherlands

©2021 by Hoomrun Dance studios.